čtvrtek 18. dubna 2013

Jak jsem se málem dostal do problému


Hodně lidí ve škole nechodí do hodin a místo toho se jenom tak courá po chodbách, nebo si užívá další oběd (jsme rozdělení do dvou skupin - první a druhý oběd). Říká se tomu skipping a já jsem to udělal jen jednou. Ale to mě zrovna nechytli, takže pšš ;-).

Tentokrát jsem doprovázel jednu svojí kamarádku do hodiny, která byla na druhém konci budovy. No, než jsem tam došel, tak zazvonil zvonek. A já musel zpátky. A cestou se mi chtělo na záchod, tak jsem tam zastavil. To mě zdrželo ještě víc.

A aby toho nebylo málo, tak jsem potkal další dvě kamarádky (co jsou ve stejné hodině jako já) a že se jim prej nechce učit se. Mně se taky nechtělo, a tak jsme dvakrát obešli školu a pomalu zamířili do hodiny. Bylo asi 15 minut po zvonění.

                               Moje škola... Podívejte se na ty krávy, jsou všude!

Do třídy jsme samozřejmě vešli jako naprostí machři, neomluvili jsme se a jenom si sedli. Učitelka se naštvala a vzala si nás na chodbu. Tam nám vysvětlila, jak je naštvaná, že máme pozdní příchod. Já se skoro začal smát, protože v té hodině opravdu nic neděláme. Bohužel náš dobrý učitel na novinařinu odešel a tahle nová toho ví míň, než my.

Ve zkratce – poslala nás do kanceláře, kde nám řekli, že to není jejich problém a ať si to vyřešíme s ní. Naše vysvětlování ale neposlouchala...

Dopadlo to tak, že nám napsala jakousi poznámku, které nikdo neřeší. A zástupce ředitele, který takovýhle problémy řeší, mi při obědě nabídl trochu jeho brambůrků pod podmínkou, že už nebudu chodit pozdě :-).

9 komentářů:

  1. To jsou školní krávy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vlastně ani nevím... Ale krávy jsou okolo mé školy všude :-D

      Vymazat
  2. A proč jste na tu hodinu vůbec chodili?

    OdpovědětVymazat
  3. To máš jako nějaký index? Hele a už jsou ty noviny s tvým článkem?

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno je to online přes počítače... A ne, máme novou profesorku na žurnalistiku, která neví, co dělat... takže noviny nejsou

    OdpovědětVymazat
  5. Dal by jsi sem prosím fotku tvého "hostfathera" ? :) Dík

    OdpovědětVymazat