středa 16. října 2013

"Zábava" v obchoďáku

Jednou jsme měli jít s kamarádem do kina, na film A haunted house, ale když jsme se tam dostali, zjistili jsme, že je přístupný až od 17. Chrisovi sice bylo osmnáct, ale já měl mít sedmnácté narozeniny až za dva týdny. Nebyli by to typičtí Američané, kdyby mávli rukou a na film mě pustili.

Nic jiného, co by stálo za shlédnutí a bylo přístupné i pro mě, nedávali. Museli jsme teda vymyslet náhradní plán. Naštěstí byl docela blízko, jen přes velice rušnou ulici, velký obchodní dům. Vydali jsme se teda tam.

Bez přechodů jsme se na druhou stranu dostávali jenom těžko, ale nakonec jsme to zvládli bez těžkých zranění ;-).

V mallu jsme se nejdřív šli najíst - byly tam jenom fastfoody a tak jsem si dal hamburger s hranolkama. Od minule jsem zapomněl, jak mastné jídlo Chick-Fil-A má a opět jsem se zapřísahal, že už si ho nikdy nedám (nestalo se tak...).

Nejdřív jsme si celý obchoďák prošli a jenom tak koukalipo obchodech, povídali si o posilování a holkách, ale nakonec jsme se rozhodli, že si půjdeme vyzkoušet nějaké oblečení. No prostě jsme se začali chovat, jako uječený blondýny :-D.



Hadry jsme vybírali podle barev - většinou šlo o růžovou, nebo tyrkysově modrou. Dalším kritériem byla lesklost a upnutost látek. Vždycky jsme si něco takového vzali na sebe a šli se vyfotit před zrcadlo.

Vrchol nastal, když jsme šli do Abercrombie a vzali si krátké růžové kraťásky. Šli jsme se zeptat prodavaček, jestli nám to sluší, ale byl tam jenom jeden chlap. Ten se ale usmál, vzal vysílačku a zavolal své kolegyně ze skladu. Holky přišly, začaly se hrozně smát a řekly, ať to radši vrátíme.

Právě tohle se mi na Americe hrozně libí - tady doma by nás vyhnali, mračili se a jinak nám nadávali. Tam to vezmou s humorem a zasmějí se :-).

Myslím, že na youtube je dokonce i video jak se jich jdeme zeptat. Právě proto,že můj kamarád chtěl být slavným komikem, jsme tuhle šaškárnu podstoupili :-D

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Nemůžu ho najít... Napsal jsem tomu kamarádovi, ale ještě neodpověděl...

      Vymazat
  2. A co ájina ve škole? Jsi asi nejlepší, že? Neumíš líp, než učitel? :-) A jsi zpátky ve svý třídě?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ájina je v pohodě, mluvim uplně plynně :-) ale i tak probíráme věci, který sem za celou dobu nepoužil a nikdy ani nepoužiju...
      Bohužel jsem šel o třídu níž..

      Vymazat
    2. Proč jsi o třídu níž?

      Vymazat
    3. Protože jsem byl línej dělat rozdílovky...

      Vymazat